Karan funest invest cu final de senzațional banal – țeapă data Primăriei Pucheanu sau complicitate la tun bugetar?

Informarea 1, 26 aprilie 2018: Astăzi comisia întrunită la nivelul Primăriei municipiului Galați a analizat corespondența sosită în cursul zilei de ieri de la concesionarul Plajei ”Dunărea”, S.C. Karan Business & Finance S.R.L. Corespondența conține o solicitare de prelungire a termenului pentru prezentarea unui nou scadențar cu încă 10 zile lucrătoare. În urma analizei, comisia nu a acceptat solicitarea concesionarului. Prin urmare, conform contractului, a fost trimisa o notificare de punere în întârziere, potrivit căreia în  termen de maxim 30 de zile concesionarul are obligația de a ajunge la zi cu toate lucrările care trebuiau realizate până acum, și pe care și le-a asumat la momentul semnării contractului. Termenul impus de Primăria municipiului Galați este unul reglementat în cadrul contractului.

În cazul nerespectării acestui termen se vor urma pașii care se impun în astfel de situații.

Informarea 2, 5 iunie 2018 : S-a semnat procesul verbal de predare primire a bunurilor concesionate de S.C. Karan Business & Finance S.R.L. Procesul verbal de predare primire a intervenit de comun acord între părți în conformitate cu notificarea trimisă de municipalitate în data de 26.04.2018 și prevederile contractului de concesiune semnat la data de 11.04.2017.

Privind peste contractul de concesiune nr. 319/11.04.2017, se pun de la sine niște întrebări naive privind „naivii” din Primăria Pucheanu:

Mai pot rămâne în funcție și plătiți cu salarii nesimțite consilierii personali ai Primarului Pucheanu?

Cum adică, se semnează un contract de concesiune pentru 49 de ani și consilierii personali ai Primarului, în era Google, cu informații aproape complete despre orcine de oriunde, nu știau cine este investitorul și concesionarul Rezazadeh Kermani Mohammad? Google ne spune că este unul şi acelaşi cu, din păcate, celebrul Manuel Kermani sau Emanuel Kermany, organizatorul tradiţional al celebrului eveniment din Constanța, cunoscut sub numele de Miss Plaja şi acuzat, ani la rândul, de proxenetism şi trafic de carne vie! Ce credibilitate să aibă un astfel de personaj, venit la negocieri la Primăria Galați, pentru a decide soarta unei investiții de 6,2 milioane de euro? Pentru o documentare completă, atașăm la postare și niște imagini de coloratură de epocă „investițională” glorioasă a investitorului Kermani Mohammad. Primarul Pucheanu e musai să atașeze lista completă a consilierilor, competențele lor profesionale și salariile încasate la zi.

Kermani – Karan Invest a mânărit un contract de falimentare a Primăriei Galați?

Plaja Dunărea și Portul de Ambarcațiuni sunt două modele de escrocherie imobiliară, în care cu suspectă naivitate a intrat Primăria Pucheanu. Nici măcar nu este ceva nou, este o rețetă verificată deja de un scamator julistico-jurnalistic televizionist de Galați, care a falimentat prin anii 2003 – 2004 Primăria Comunei Nălbant. După acest model de mafie de partid și de justiție, documentele din caietul de sarcini al concesiunii sunt întocmite/modificate cu complicități din interior, pentru a aduce Consiliul Local și patrimoniul public în poziția vulnerabilă, de a fi o vită administrativă pregătită pentru sacrificiu, ce va fi înjunghiată dintr-o singură lovitură fatală.

Mai mulți consilieri locali opinează că sunt indicii clare de mistificare/blătuire/aranjare a documentelor ce ar putea duce Primăria Pucheanu în postura de victimă sigură. După același scenariu, par a fi conduse operațiunile de escrocare/estorcare bugetară, ce au ca mobil concesiunile/preluările/permutările de terenuri de la Parcul Industrial la Zona Liberă Galați.


Pentru o bună documentare, amintim că patru comune din România au intrat în 2014, oficial, în stare de insolvenţă, după ce s-au înglodat în datorii. Datoriile însumau 11 milioane de euro, cele patru primării – din Nalbant (Tulcea), Ardeoani (Bacău), Naruja (judeţul Vrancea) şi Aninoasa (Hunedoara) – au intrat oficial în procedură de insolvenţă, prin decizii ale instanţelor de judecată. Cea mai îndatorată comună din România, Nalbant (Tulcea), are obligaţii de plată reprezentând 1.007,6% din totalul cheltuielilor bugetului general centralizat al comunei, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

„Ne-ar trebui 53 de ani să achităm datoria”, a calculat primarul din Nalbant, Ion Nicolae (PDL), care vedea salvarea doar în achitarea sumei de către Ministerul Finanţelor.

Poți alege Alternativa susținându-ne.

E suficient un click ca să-i ajuți pe Fărămoguli!
Exit mobile version