Oțelul Galați nu a spus dacă l-a reclamat la poliție pe impresarul huligan Rareș Pop, cel care a agresat un jurnalist. Oțelul a precizat doar că regretă incidentul și că va face o „anchetă internă” ca să afle cum a ajuns acest individ agresiv să poate un ecuson cu însemnele Oțelului Galați. Păi nu interesează pe nimeni ancheta internă a celor de la Oțelul. Important era de aflat dacă a fost reclamat la poliție faptul că cineva care nu este angajat al clubului a ajuns să poarte la gât un ecuson cu însemnele Oțelului

In Actual, Divertismind, Sport

Rareș Pop, impresarul unor fotbaliști de la Oțelul Galați a provocat un incident reprobabil, sâmbătă, când l-a agresat pe jurnalistul Cătălin Stroia de la iAM Sport, care își făcea meseria, în timpul meciului Rapid-Oțelul, scor 0-0.

Problema este că acest Rareș Pop, care este fiul unui fost președinte al Judecătoriei Satu Mare, potrivit presasm.ro, purta la gât un ecuson cu însemnele clubului Oțelul Galați, deși el nu este angajat al acestui club.

Rareș Pop este impresarul mai multor jucători de fotbal de la Oțelul Galați.

Nu se știe cum a ajuns Rareș Pop să poarte un astfel de ecuson cu însemnele Oțelului Galați, cine din club i l-a dat și pe ce considerente.

Oțelul cică „face o anchetă internă” ca să afle.

Dar Oțelul nu a spus, cel puțin până acum, dacă a depus și o reclamație la poliție, adică la o instituție a statului român care ar putea să facă lumină în acest caz.

Oțelul Galați s-a disociat public de acest gest al lui Rareș Pop, ceea ce este un lucru bun.

Bine, clubul Oțelul Galați, înghesuit la mantinelă de opinia publică scandalizată pe bună dreptate de ieșirea prostească a lui Rareș Pop, nu a avut încotro: a trebuit să spună că nu e de acord cu gestul acestuia, că nu e ok ce a făcut.

Oțelul a dat astăzi și un comunicat de presă pe acest subiect din care nouă ne-a atras atenția următorul paragraf, cităm:

„Dorim să clarificăm faptul că, deși persoana respectivă este impresarul unor jucători din cadrul echipei noastre, aceasta nu reprezintă clubul SC Oțelul Galați și nu i-a fost eliberat niciun ecuson oficial. În acest sens, vom demara o anchetă internă pentru a stabili circumstanțele în care persoana respectivă a intrat în posesia unui ecuson purtând însemnele clubului nostru pentru a preveni pe viitor astfel de incidente”,

se arată în comunicatul postat pe site-ul Oțelul Galați.

Observați că cei de la Oțelul Galați refuză să amintească numele impresarului Rareș Pop, de parcă ar vrea să nu îl expună public.

Ei îi spun „persoana respectivă”.

Păi nu e „persoana respectivă”, adică una oarecare, ci Rareș Pop, iar numele lui a fost făcut public în cele mai importante ziare de sport din România, după ce el și-a permis să agreseze un jurnalist.

Păi și tu, clubul Oțelul Galați, deși acest Rareș Pop, „mare” impresar de fotbaliști de care nu a auzit aproape nimeni, îl numești „persoana respectivă”?

Spune-i, domn’e, pe nume, că doar și el are un nume, nu-i așa?

Am înțeles: Oțelul Galați refuză să își asocieze imaginea cu acest personaj agresor, deși impresarul Rareș Pop avea la gât un ecuson cu însemnele Oțelul, atunci când l-a agresat pe jurnalist.

Cei de la Oțelul Galați mai spun în comunicatul lor că vor demara o „anchetă internă” ca să afle cum a reușit acest Rareș Pop să intre în posesia unei legitimații cu însemnele clubului, legitimație care i-a dat dreptul să aibă acces peste tot pe stadion, inclusiv în prezența ambulanței care se pregătea să îl ducă la spital pe fotbalistul accidendat Cristian Chira (impresariat de Rareș Pop).

Dar nu interesează pe nimeni ce anchetă internă vor face cei de la Oțelul Galați.


Fără Mogul are nevoie de sprijinul vostru. Donați o sumă de bani (în lei) în contul de mai jos al Asociației ALO și susțineți publicația faramogul.ro

RO 62 BREL 0002 0014 6866 0100


Asta e treaba lor dacă vor să afle „pe plan intern” ce s-a întâmplat.

Important era dacă cei de la Oțelul Galați au făcut și o plângere la poliție, la autorități, ca să afle dacă Rareș Pop a făcut fals sau uz de fals, dacă l-a ajutat cineva să pună mâna pe acea legitimație care se pare că nu i se cuvenea, atâta timp cât el nu este angajat al clubului Oțelul.

Asta cu „facem o anchetă internă” este doar o vorbă spusă degeaba, pentru că ea nu va schimba absolut nimic.

Impresarul Rareș Pop a fost amendat cu 500 de lei și a primit interzis pe stadioanele din România, timp de un an, potrivit Golazo.ro.

Așadar, alții au luat măsuri.

Asta în timp ce clubul Oțelul Galați face „anchete interne” 🙂

Dar la poliție l-a reclamat cineva de Oțelul Galați pe Rareș Pop pentru a afla cum acest individ, cităm, a intrat în posesia unui ecuson purtând însemnele clubului?

Treaba asta e ca în cazul acelor doctori care nu au făcut Medicina, dar ei operau, făceau intervenții chirurgicale inclusiv proceduri estetice.

Păi impostură mai mare ca asta nu există, din punctul nostru de vedere, iar cei de la Oțelul Galați nu au tranșat discuția în legătură cu acest impresar care are contracte cu fotbaliști de la această echipă.

Din comunicatul de presă al celor de la Oțelul Galați nu reiese că ar fi reclamat acest lucru la poliție, ci doar că fac ei o „anchetă internă”… adică se „anchetează” ei între ei.

Sursa foto: Presa SM


Urmărește faramogul.ro și pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să ne ajuți să continuăm, ne poți face o donație dând click și AICI. Sau poți da click mai jos, spre contul de Patreon al ALTERNATIVA – Jurnalism Fără Mogul. Mulțumim!

E suficient un click ca să-i ajuți pe Fărămoguli!
Become a patron at Patreon!

One commentOn Oțelul Galați nu a spus dacă l-a reclamat la poliție pe impresarul huligan Rareș Pop, cel care a agresat un jurnalist. Oțelul a precizat doar că regretă incidentul și că va face o „anchetă internă” ca să afle cum a ajuns acest individ agresiv să poate un ecuson cu însemnele Oțelului Galați. Păi nu interesează pe nimeni ancheta internă a celor de la Oțelul. Important era de aflat dacă a fost reclamat la poliție faptul că cineva care nu este angajat al clubului a ajuns să poarte la gât un ecuson cu însemnele Oțelului

  • Cam bați apa-n piuă cu articolul ăsta. Cel mai îndreptățit să anunțe incidentul este chiar cel agresat. Ce are Oțelul cu … prefectura, numai tu știi

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu