Oțelul putea câștiga cu Rapid în Giulești, dar s-a terminat 0-0. Galațiul a fost peste echipa antrenată de Șumudică și a arătat ca un zid de netrecut. Oțelul este singura echipă neînvinsă din Liga 1, dar a înregistrat al 4-lea rezultat de 0-0 în 10 meciuri disputate

In Divertismind, Sport

Oțelul Galați putea câștiga astăzi (sâmbătă) în deplasare cu Rapid București, dar nu a fost să fie. S-a terminat 0-0, dar Oțelul rămâne neînvinsă în Liga 1 și are cea mai bună apărare.

Galațiul a jucat economicos, ca de obicei.

A băgat autobaza în poartă, cum se întâmpla pe vremea lui Sorin Cîrțu, dar Oțelul și-a atins scopul: nu a pierdut cu Rapid, pe Giulești.

Oțelul Galați rămâne o echipă incomodă, greu de ucis, vorba filmului cu Bruce Willis.


Fără Mogul are nevoie de sprijinul vostru. Donați o sumă de bani (în lei) în contul de mai jos al Asociației ALO și susțineți publicația faramogul.ro

RO 62 BREL 0002 0014 6866 0100


Oțelul nu pare să joace mare lucru, pentru că nici nu are cine știe ce jucători, dar e o echipă arțăgoasă, cu oameni care aleargă mult și care are acea răutate care îi stă bine oricărei echipe… atât timp cât nu încalcă regulamentul.

Oțelul Galați este singura echipă neînvinsă din Liga 1 și se află pe locul 2 în clasament, cu 18 puncte.

Mai mult, Oțelul are cea mai bună defensivă din toate echipele din Liga 1, cu numai 4 goluri primite în 10 meciuri jucate (mai are o restanță cu CFR Cluj).

E drept că Oțelul Galați are o apărare bună, dar în atac nu stă tocmai bine.

Are 10 goluri în 10 etape, ceea ce este puțin, adică o medie de un gol pe meci.

Îngrijorător este că e al 4-lea rezultat de 0-0 făcut de Oțelul Galați (în 10 etape), de îți vine să zici că Galațiul face, de fapt, anti-fotbal.

Dar atâta timp cât Oțelul Galați este sus în clasament, pe locul 2 în acest moment, fără vreo înfrângere în 10 etape, treaba este bună.

Urmează meciul cu Craiova, care va fi greu de tot.


Urmărește faramogul.ro și pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să ne ajuți să continuăm, ne poți face o donație dând click și AICI. Sau poți da click mai jos, spre contul de Patreon al ALTERNATIVA – Jurnalism Fără Mogul. Mulțumim!

E suficient un click ca să-i ajuți pe Fărămoguli!
Become a patron at Patreon!

You may also read!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu