Fotea se laudă că guvernul PSD Ciolacu le-a dat câte 15.000 de lei sinistraților din Galați rămași fără case, fără bani și fără acte. Păi ce se facă un gălățean rămas fără casă, căci cu 15.000 de lei abia dacă văruiește și poate pune parchet, dar sunt destui sinistrați care nu mai au nici ce pereți să văruiască pentru că chiar au rămas fără nimic

In Actual, Local, Politruci&Traseiste

În „mărinimia” lui, Guvernul Ciolacu le-a dat câte 15.000 de lei sinistraților din județul Galați, grav afectați de inundațiile din 14 septembrie 2024. Ce batjocură! Adică un stat eșuat ca România, cu un aparat bugetar obtuz, plin de pile și relații, care consumă anual sute de milioane de euro pe sinecuri, pensii speciale și alte lucruri inutile, a zis să le acorde sinistraților din Galați suma de 15.000 de lei/familie afectată de viitură. Ce să facă bieții sinistrați cu 15.000 de lei, că acești bani nu le ajung nici de o văruială ca lumea și un parchet?

Statul român, cel care tolerează acele pensii speciale nesimțite, și-a făcut „milă” de sinistrații din județul Galați.

Și atât de milă i-a fost statului român de acești oameni necăjiți încât le-a alocat câte 15.000 de lei (3.000 de euro) de familie.

Iar președintele Consiliului Județean (CJ) Galați, Costel Fotea (foto – al treilea din stânga), ca un sclav de partid (PSD) ce este, a preluat această informație și a distribuit-o pe contul lui de Facebook.

Cum să te lauzi tu, Costel Fotea, cu faptul că guvernul PSD condus de covrigarul Ciolacu a acordat 15.000 de lei pentru fiecare familie de sinistrați?

Păi, ăștia sunt bani?


Fără Mogul are nevoie de sprijinul vostru. Donați o sumă de bani (în lei) în contul de mai jos al Asociației ALO și susțineți publicația faramogul.ro

RO 62 BREL 0002 0014 6866 0100


Ce să facă sinistrații cu o astfel de sumă aruncată parcă în scârbă?

Sunt oameni care au rămas fără case, ceea ce înseamnă că nu mai au nici pereți pe care să îi văruiască cu cei 15.000 de lei alocați de guvern.

Dar președintele Costel Fotea a găsit de cuviință să se laude cu treaba asta, cu „marele ajutor” de 15.000 de lei/familie de sinistrat, cităm:

„În ședința de Guvern de astăzi (ieri, 25 septembrie 2024), premierul Marcel Ciolacu a anunțat noi măsuri importante pentru sprijinirea familiilor și comunităților afectate de inundații.

15.000 de lei sunt alocați suplimentar fiecărei familii sau persoanei singure afectate, pe lângă ajutorul inițial de 10.000 de lei. Acest sprijin poate fi folosit pentru înlocuirea bunurilor distruse (electrocasnice, mobilier) sau pentru achiziția de combustibil necesar încălzirii locuințelor în perioada rece”,

a scris președintele CJ Galați, Costel Fotea, pe contul său de Facebook.

Vă dați seama cam cât de mizerabil a ajuns Guvernul României și cam cât de slugarnici au devenit politruci ca Fotea?

Cum să te lauzi, băi, că le-ai dat 15.000 de de lei unor gălățeni care au rămas fără case?

În condițiile în care statul român, Guvernul PSD Ciolacu, tolerează risipirea banului public, căci se duc sute de milioane de euro pe pensii speciale, pe sinecuri, pe agenții de stat inutile, tu, Costel Fotea, președinte de consiliu județean de la Galați, vii și te lauzi că guvernul tău PSD le-a dat sinistraților 15.000 de lei/familie?

Adică atât ai putut, atât de puțin ai reușit tu să faci pentru acești oameni amărâți, loviți de soartă, din județul Galați, pe care tot tu, PSD, i-ai buzunărit în ultimii 34 de ani, din 1990 încoace?


Urmărește faramogul.ro și pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să ne ajuți să continuăm, ne poți face o donație dând click și AICI. Sau poți da click mai jos, spre contul de Patreon al ALTERNATIVA – Jurnalism Fără Mogul. Mulțumim!

E suficient un click ca să-i ajuți pe Fărămoguli!
Become a patron at Patreon!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu