Dorinel Munteanu a avut o nouă reacție de „gibon”, de gardian de pușcărie comunistă. Munteanu mai avea un pic și îl lua la bătaie pe jucătorul Oțelului Galați, David Maftei. Se vede treaba că problemele pe care Dorinel Munteanu le-a avut cu alcoolul au lăsat urme

In Actual, Divertismind, Sport

Antrenorul Oțelului Galați, Dorinel Munteanu, căruia pe vremuri i se zicea „Dolărel” Munteanu, pentru că era într-o permanentă foame de bani, a avut o nouă reacție descalificantă, ieri (vineri), în timpul meciului cu Dinamo București, scor 1-1. Dorinel Munteanu l-a bruscat pe jucătorul Oțelului, David Maftei, 20 de ani, și la un moment dat a părut că mai are un pic și sare la bătaie la „elevul” său.

Un astfel de gest este sancționabil din toate punctele de vedere.

Suntem în anul 2024, iar antrenorul unei echipe din Liga 1, Oțelul Galați, care beneficiază de 2 milioane de euro/an bani publici de la Primăria Galați, are astfel de apucături de gibon, de gardian de pușcărie comunistă, după care iese public și întreabă, senin, ceva de genul: „Așa, și care-i problema?”

Păi, problema este că… sunt mai multe probleme aici în cazul lui Dorinel Munteanu.

1. Omul ăsta (antrenor plătit și din bani publici) nu este la prima abatere de acest gen. Dorinel Munteanu este recidivist din acest punct de vedere. Munteanu este un antrenor-dictator, de tip Putin, care crede că deține adevărul absolut, că este buricul pământului și că fără el lumea s-ar opri în loc. Și nu e deloc așa. Lumea a continuat să existe și după genii ca Albert Einstein care chiar au făcut ceva în timpul vieții lor, de urma muncii lor beneficiem cu toții în ziua de azi, iar voi credeți că nu va exista exista Lumea fără Dorinel Munteanu?

2. Nicăieri în fotbalul civilizat, în anul 2024, un antrenor nu bruschează un jucător al său. Nu îl trage de tricou și nu sare ca și cum ar vrea să îl ia la bătaie. Dacă Dorinel Munteanu ar fi făcut acest gest în Norvegia sau Suedia, opinia noastră este că el nu mai antrena în viața lui pe nimeni. Ar fi fost pus la zid și probabil că rămânea și fără licența de antrenor. Dar la noi, în Românica și mai ales în Galațiul ăsta părăsit de cetățeni iată că se poate treaba asta. Și s-au găsit unii care au sărit în apărarea lui Dorinel Munteanu argumentând că „pe vremea noastră noi ne-o luam pe cocoașă de la dirigintă și nu se mai scandaliza nimeni”. Ce nu înțeleg acești oameni care susțin astfel de aberații este că vremurile pe care le-au trăit ei, când luau bătaie de la profesori, de la părinți, etc., nu mai sunt vremurile de azi. Vremurile de azi înseamnă cu totul altceva. Iar dacă nu înțelegi treaba asta, înseamnă că ai rămas la fel de gibon sau că ai IQ-ul sub 90.


Fără Mogul are nevoie de sprijinul vostru. Donați o sumă de bani (în lei) în contul de mai jos al Asociației ALO și susțineți publicația faramogul.ro

RO 62 BREL 0002 0014 6866 0100


3. Antrenorul Oțelului Galați, Dorinel Munteanu, a mai avut și în trecut ieșiri nervoase pe teren. S-a certat cu arbitrii, a luat cartonașe roșii în calitate de antrenor (fiind eliminat și ulterior suspendat), ba la un moment dat s-a luat în gură și cu un suporter gălățean. În 2023, înainte de Paște, Dorinel Munteanu le-a transmis suporterilor Oțelului Galați să nu mai vină la stadion dacă sunt nemulțumiți. Aceasta este o reacție demnă de un antrenor? De fapt, derapajul lui Dorinel Munteanu față de jucătorul David Maftei vine să confirme faptul că actualul antrenor al Oțelului Galați are un comportament agresiv, vulcanic, căruia îi sare țandăra din nimic. Iar treaba asta nu este în regulă. Dacă antrenorul Dorinel Munteanu are probleme, există psihologi care l-ar putea ajuta, sunt și tratamente, nu trebuie să o țină așa din greșeală în greșeală.

4. Dar oare de unde vin toate aceste reacții deplasate ale antrenorului Dorinel Munteanu. Care este sursa lor? Ok, am înțeles că e tensiunea meciului, că Munteanu vrea ca echipa lui (Oțelul Galați) să câștige. Dar și Guardiola vrea să câștige orice meci cu echipa lui, Manchester City, însă nu l-am văzut niciodată pe Guardiola să bruscheze vreun jucător de-al lui, să sară la el de parcă ar vrea să îl bată. O posibilă explicație pentru aceste ieșiri ale antrenorului Dorinel Munteanu ar putea fi și problemele pe care el le-a avut cu alcoolul, motiv pentru care a și fost condamnat penal la 8 luni de închisoare cu suspendare. O spun și medicii: consumul exagerat de alcool distruge creierul și îi face pe oameni să aibă reacții dintre cele mai ciudate.

Sursa foto: Facebook/Sorin Pană


Urmărește faramogul.ro și pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să ne ajuți să continuăm, ne poți face o donație dând click și AICI. Sau poți da click mai jos, spre contul de Patreon al ALTERNATIVA – Jurnalism Fără Mogul. Mulțumim!

E suficient un click ca să-i ajuți pe Fărămoguli!
Become a patron at Patreon!

One commentOn Dorinel Munteanu a avut o nouă reacție de „gibon”, de gardian de pușcărie comunistă. Munteanu mai avea un pic și îl lua la bătaie pe jucătorul Oțelului Galați, David Maftei. Se vede treaba că problemele pe care Dorinel Munteanu le-a avut cu alcoolul au lăsat urme

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu