Cel mai slab meci făcut de Oțelul în acest sezon. Galațiul nu a reușit să expedieze decât un singur șut pe poartă în meciul cu nou-promovata Gloria Buzău, scor 0-0. Oțelul = zero barat!

In Divertismind, Local, Sport

Au devenit atât de plictisitoare meciurile făcute de Oțelul Galați încât îți vine să schimbi postul numai cât vezi numele acestei echipe în colțul din stânga sus, la Digi Sport sau pe Prima Sport. Oțelul s-a lăsat de mult de fotbal și a început să joace, de fapt, un antifotbal, un fel de țurca dintr-asta mai modernă cu „pase scurte și pe sus”. Trebuie să ai o răbdare de fier ca să privești până la capăt un meci făcut de Oțelul Galați.

Iar când Oțelul mai întâlnește și o echipă ca Gloria Buzău, care și ea este spaima fotbalului, pe bune că nu ai cum să supraviețuiești unui astfel de meci.

Ori adormi, dacă ești pe canapea, ori pleci de pe stadion, la pauză, dacă te-ai dus să vezi meciul live.

Bine, la ce meciuri de rahat fac astfel de echipe ca Oțelul Galați, Gloria Buzău sau Unirea Slobozia, nu ai niciun motiv să mergi fizic pe stadion ca să îi vezi cum joacă.

Despre meciul de astăzi (sâmbătă) dintre Gloria Buzău și Oțelul Galați, scor 0-0, ar trebui amintite doar două cuvinte: zero barat!

Băi, deci echipele astea două, Galațiul și Buzăul, și-au bătut joc astăzi de fotbal și nu au oferit mai nimic spectatorilor sau telespectatorilor.

Este o rușine că astfel de echipe încaseză bani din drepturile de televizare, judecând după jocul execrabil pe care l-au prestat.

Bine, de la Gloria Buzău nu are nimeni pretenții, ei oricum sunt nou promovați, niște desculți care cu siguranță vor retrograda la finalul acestui sezon.

Dar de la Galați, echipă aflată pe locul 3 înaintea meciului de astăzi cu amărâta de Gloria Buzău, pretențiile erau mari.


Fără Mogul are nevoie de sprijinul vostru. Donați o sumă de bani (în lei) în contul de mai jos al Asociației ALO și susțineți publicația faramogul.ro

RO 62 BREL 0002 0014 6866 0100


Adică, Galațiul ar fi trebuit să bată Buzăul astăzi (chiar și în deplasare) încă de la pauză.

Însă Oțelul Galați nu a jucat nimic astăzi la Buzău.

Galațiul a avut un singur șut pe poartă, în cele 90 de minute.

Atât a putut Oțelul cu Gloria Buzău?

Da, iată că atât a putut.

Dar bani publici de la Consiliul Local Galați observăm că Oțelul știe să încaseze cu două mâini, iar în schimb nu oferă nimic.

Meciurile Oțelului sunt plictisitoare, un soi de somnifer, fără faze de poartă și fără reralizări tehnice.

Am zis că la Ploiești, cu Petrolul (scor tot 0-0), a fost un accident, că poate au prins și gălățenii o zi mai proastă.

Dar, cu tot respectul, Oțelul chiar nu mai joacă nimic.

Pur și simplu, îți pierzi vremea uitându-te la meciurile în care evoluează Oțelul Galați.


Urmărește faramogul.ro și pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să ne ajuți să continuăm, ne poți face o donație dând click și AICI. Sau poți da click mai jos, spre contul de Patreon al ALTERNATIVA – Jurnalism Fără Mogul. Mulțumim!

E suficient un click ca să-i ajuți pe Fărămoguli!
Become a patron at Patreon!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu