Nava „Camelia”, cu care o banală plimbare de două ore pe Dunăre costă 50 de lei/adult, este promovată intens de ziarele apropiate PSD Galați. Urmează încă două rânduri de alegeri în 2024 – prezidențiale și parlamentare – iar PSD Galați trebuie să îi plimbe cât mai mult cu preșul (nava) pe fraierii de alegători. Mai nou, nava Camelia efectuează și curse gratuite pentru elevi, de parcă le-ar face din banii PSD. Nu, tot gălățenii sunt cei care plătesc aceste costuri. Nimic nu e gratuit așa cum îi tot păcălește PSD-ul

In Actual, Local, Politruci&Traseiste

Nu trece o zi fără ca ziarele care încasează bani publici de la Primăria Galați, CJ Galați și de la PSD, în general, să nu anunțe ce curse mai face nava de pasageri „Camelia”. Nava Camelia (foto), botezată așa după numele county managerului din cadrul CJ Galați, Camelia Epure, este întruchiparea kitsch-ului suprem, o realizare absolut hidoasă. Serios, nava asta arată ca un tractor! E la fel de urâtă ca limba rusă.

O plimbare de două ore pe Dunăre cu „superba” navă Camelia costă 50 de lei/adult.

O familie cu doi copii ajunge să dea 160 de lei pentru o plimbare de două ore, ca să vadă cum curg crengile și PET-urile la vale pe Dunăre.

Cum să dai atâția bani ca să nu vezi nimic?

CJ Galați, de fapt, PSD Galați și președintele acestei instituții, Costel Fotea, au demarat cam de o lună încoace o campanie feroce de promovare a excursiilor cu nava „Camelia”.

Nu mai poți să deschizi un ziar din Galați că, pac, dai peste un articol în care ți se prezintă ce mai face nava Camelia, în ce zile va pleca nava Camelia și în ce direcție se va duce nava Camelia.

Ziarele care prezintă cursele efectuate de hidoasa navă Camelia sunt niște ziare/publicații apropiate PSD Galați (Monitorul de Galați, Viața liberă, Pro Lider FM), care încasează bani de la CJ Galați și de la Primăria Galați, care promovează, pe bani publici, acțiunile acestor instituții.

De fapt, aceste ziare au devenit niște trompete ale lui Fotea și Pucheanu, de asta nici nu o să vedeți prea curând în paginile lor vreun articol critic la adresa acestor „bravi” conducători ai Galațiului.

Dacă ai nervii tari și reușești să parcurgi Viața liberă, Monitorul de Galați și Pro Lider FM, totul e de la superlativ în sus în Galați.

Orașul se dezvoltă pe zi ce trece, vin autobuze noi, se asfaltează în draci, nivelul de trai a crescut, se construiesc școli, grădinițe, ce să mai vorbim… Galațiul a devenit un soi de Las Vegas numai că noi, proștii, nu ne dăm seama.

Cu investitorii e mai greu, că nu a venit nici naiba să bage 1 leu în Galați, în ultimii 8 ani, de când e primar Pucheanu.

Gălățenii părăsesc pe capete Galațiul, se mută în alte orașe/țări, sătui de corupție, umilințe și aranjamentele PSD-iste, dar despre astea nu scriu alde Monitorul de Galați, Viața liberă și Pro Lider FM.

Nu, ele scriu în ce zile și de unde anume va pleca nava „Camelia” în cursă, de parcă asta ar fi marea știre pentru Galați.


Fără Mogul are nevoie de sprijinul vostru. Donați o sumă de bani (în lei) în contul de mai jos al Asociației ALO și susțineți publicația faramogul.ro

RO 62 BREL 0002 0014 6866 0100


Și nu pun semnul (P) în dreptul articolelor, ca nu cumva să afle lumea că aceste publicații au încasat bani publici de la CJ Galați sau Primăria Galați pentru postările lor.

Nu, oameni buni, ei cu toții sunt niște deontologi care informează „corect” populația, nu niște trompete ordinare ale PSD Galați care le fac servicii lui Fotea și Pucheanu.

Urmează două rânduri de alegeri – prezidențiale și parlamentare – de asta tot insistă PSD Galați să își promoveze acțiunile, să le spună elevilor că îi cară gratis cu nava Camelia, în zilele de miercuri și joi.

Vă dați seama în ce hal de disperare au ajuns PSD-iștii din Galați dacă îi momesc până și pe elevi cu niște plimbări gratuite pe Dunăre cu nava Camelia?

Păi nu există plimbări gratuite, pentru că plimbarea aia va trebui plătită de cineva, la finalul zilei.

Nava aia nu merge așa, cu aer, personalul de pe navă este la muncă, lucrează, deci trebuie plătit din banii cuiva.

Și din banii cui credeți că sunt acoperite aceste călătorii așa-zis „gratuite” cu nava Camelia?

Logic, din banii tuturor gălățenilor, dar, din păcate, oamenii au devenit prea ocupați și comozi ca să se mai gândească și la faptul că autoritățile locale îi buzunăresc zi de zi.


Urmărește faramogul.ro și pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să ne ajuți să continuăm, ne poți face o donație dând click și AICI. Sau poți da click mai jos, spre contul de Patreon al ALTERNATIVA – Jurnalism Fără Mogul. Mulțumim!

E suficient un click ca să-i ajuți pe Fărămoguli!
Become a patron at Patreon!

One commentOn Nava „Camelia”, cu care o banală plimbare de două ore pe Dunăre costă 50 de lei/adult, este promovată intens de ziarele apropiate PSD Galați. Urmează încă două rânduri de alegeri în 2024 – prezidențiale și parlamentare – iar PSD Galați trebuie să îi plimbe cât mai mult cu preșul (nava) pe fraierii de alegători. Mai nou, nava Camelia efectuează și curse gratuite pentru elevi, de parcă le-ar face din banii PSD. Nu, tot gălățenii sunt cei care plătesc aceste costuri. Nimic nu e gratuit așa cum îi tot păcălește PSD-ul

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu