Iar vor apărea hipsterițele grase din Galați să ne explice, cu ocazia inutilului Skirt Bike, că lor le place să se plimbe cu bicicleta, de parcă asta ar interesa pe cineva

In Actual, Blocuitorii, Local

Fix de asta ducea lipsă Galațiul ca să se dezvolte: niște tăntici cu curul mare cât frigiderul, călare pe șaua bicicletei, gata să ne povestească tuturor cât de sexy sunt ele. „Skirt Bike” este un eveniment inventat de niște hipsterițe penibile, în urmă cu vreo 15 ani, că voiau și ele un pic de atenție, să le admire libidinoșii în timp ce pedalează.

Să le vedeți: își pun flori la bicicletă, se îmbracă în rochii înflorate, vin cu fotograful după ele, după care umplu Facebookul cu poze de la evenimentul în care traversează Galațiul.

Și stați liniștiți că sunt destui cretini care aplaudă acest Skirt Bike, un eveniment care pur și simplu nu aduce deloc plusvaloare comunității gălățene.

„Skirt Bike Galați”, care va avea loc în data de 15 septembrie 2024, folosește doar hipsterițelor, multe dintre ele grase, niște „balene” echipate în rochii înflorate.

Cu tot respectul, credem că ne putem permite o mică observație: acesta este un eveniment care nu folosește comunității, publicului, în general.

A, e ok că niște doamne și domnișoare au ales să se urce pe bicicletele lor.

Dar de ce vor ele să ne arate tuturor că știu să pedaleze?

Ce mare chestie este să îți pui flori pe bicicletă, să îți tragi o fustă înflorată pe tine și să ieși pe străzile Galațiului… ca să demonstrezi ce?

Nu interesează, băi, pe nimeni treaba asta, serios! Ai nevoie de validare din partea societății și vii să cerșești atenție?


Fără Mogul are nevoie de sprijinul vostru. Donați o sumă de bani (în lei) în contul de mai jos al Asociației ALO și susțineți publicația faramogul.ro

RO 62 BREL 0002 0014 6866 0100


Bine, este posibil să mai apară câțiva onaniști pe marginea drumului, care să le privească pe participantele la Skirt Bike cum le intră șaua-n fund, dar tragem speranța că aceștia sunt puțini la număr.

Gălățenii sunt oameni civilizați, ce Dumnezeu! 🙂

Oamenii de bun simț își văd de treaba lor și în niciun caz nu urmăresc „balene” pe bicicletă.

Ia să vedeți toate ziarele din Galați cum vor mediatiza Skirt Bike, din 15 septembrie 2024, de parcă acest eveniment ar conta în economia Galațiului, de parcă ar fi miezul din nucă sau ceva.

Bicicletele alea cu sertar în față, neapărat cu un buchet de flori în dreptul ghidonului și cu niște „balene” eșuate pe șa, fac toți banii.

Dacă au noroc să prindă și niște gropi în asfalt, circul chiar că este asigurat.

Precizare: acest articol este scris la caterincă și nu trebuie luat în serios. Numai niște grase proaste și câțiva bizoni idioți ar putea să se scandalizeze după ce vor parcurge rândurile de mai sus.

Sursa foto: Facebook/SkirtBike Galati (na că le dăm și link, adică le facem reclamă gratuit)

Urmărește faramogul.ro și pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să ne ajuți să continuăm, ne poți face o donație dând click și AICI. Sau poți da click mai jos, spre contul de Patreon al ALTERNATIVA – Jurnalism Fără Mogul. Mulțumim!

E suficient un click ca să-i ajuți pe Fărămoguli!
Become a patron at Patreon!

5 commentsOn Iar vor apărea hipsterițele grase din Galați să ne explice, cu ocazia inutilului Skirt Bike, că lor le place să se plimbe cu bicicleta, de parcă asta ar interesa pe cineva

  • Genul de articol pe care-l scrii ca sa arati lumii ca tu de fapt nu futi. Bravo, Iuliane!

    • Sunteți într-o gravă eroare, serios. Dar grase, aici aveți dreptate, chiar nu o să… niciodată în timpul vieții mele.

  • Inutil si neinteresant evenimentul, dar faptul ca un asa zis barbat la 50 de ani si-a luat din timp sa verse ura asta gratuita tradeaza niste frustrări interioare insuportabile. Gaseste-ti ceva serios de munca, mergi la terapeut, orice dar nu mai imprastia vome din astea in spatiul public. E de ajuns ca absolut fiecare articol de al dumneata e critic si nici macar nu vorbim de critica constructiva, dar ce e aici deja e prea mult. Limbaj si preocupari de mahala, nicidecum jurnalism.

    • De unde și până unde folosiți d-voastră cuvântul „ură”? Nu urăște nimeni pe nimeni, stați liniștit(ă). Vă place să exagerați, să duceți discuția în sensul dorit de d-voastră. Iar d-voastră observ că îl criticați pe autorul articolului (pe subsemnatul), nu articolul în sine. Ce e rău să le spui unor grase că… chiar sunt grase și că evenimentul ăsta inutil Skirt Bike a fost făcut doar pentru ca unele dintre ele să își satisfacă orgoliul și nevoia de fi băgate în seamă? A, nu mai mai avem voie să criticăm, să luăm atitidine față de anumite evenimente care nouă nu ni se par în regulă, că sar unii (unele) ca d-voastră să ne certe, să ne tragă de urechi ca tovarășa dirigintă de pe vremuri? Avem o veste proastă pentru d-voastră: o să luăm atitudine în continuare, chiar dacă vă place sau nu, de asta puteți fi sigur(ă).

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu