Delia, care cântă maneaua aia penibilă cu Oțelul, este cap de afiș la festivalul rock din Galați 2024, organizat și din bani publici. Păi, ce treabă să aibă Delia cu rockul?!

In Divertismind, Local, Radem-Glumim/Pamflecareala

Galațiul se manelizează pe zi ce trece, dovadă că până și festivalul Danube Rock Sounds 2024 a ajuns să fie deschis de cântăreața Delia, care nu are nicio treabă cu fenomenul rock. Cel mai probabil, Delia (foto) a fost adusă la Galați pentru că a reinterpretat maneaua aia penibilă a trupei Pancronic, pe post de imn al echipei de fotbal Oțelul Galați.

Cum să o chemi, băi, pe Delia la un festival rock?

Ești proastă, retardată sau ce naiba s-a întâmplat cu tine, Primăria Galați, în momentul în care ai invitat-o pe Delia la festivalul rock 2024 din Galați, care se va desfășura în perioada 13-15 septembrie, la Plaja Dunărea?

Și îi mai dai și mulți bani, pentru că Delia nu este deloc o artistă ieftină: îi rupe la buzunar pe cei care o invită să îi asculte lălăielile ei.

Dar nu este greu de înțeles de ce organizatorii care primesc și bani publici de la Primăria Galați au invitat-o pe Delia la acest festival rock.

Delia a reinterpretat maneaua aia obosită pe post de imn al echipei de fotbal Oțelul Galați.

În acel videoclip, Delia a consumat vreo 5 tone de rimel, s-a vopsit în toate culorile Pământului și a adăugat niște acorduri de chitară astfel încât maneaua aia penibilă a trupei Pancronic să sune a rock.


Fără Mogul are nevoie de sprijinul vostru. Donați o sumă de bani (în lei) în contul de mai jos al Asociației ALO și susțineți publicația faramogul.ro

RO 62 BREL 0002 0014 6866 0100


Nu, nu sună deloc a rock, este doar o tentativă eșuată prin care Delia a încercat să pozeze în „rockeriță”, ea fiind, de fapt, o cântăreață de muzică (mult prea) ușoară, care nu ar avea ce să caute la un festival rock autentic, de la mama lui.

Piesa preluată de Delia aparține formației de nunți Pancronic, o piesă care a fost lansată în anul 2011, imediat după ce Oțelul Galați a câștigat titlul de campioană a României la fotbal.

Delia a preluat piesa celor de la Pancronic, i-a aplicat niște nuanțe rock și așa a ajuns la sufletul suporterilor echipei de fotbal Oțelul Galați.

Problema este că Delia nu are absolut nicio legătură cu rockul.

Și, cu toate astea, Delia este cap de afiș la Danube Rock Sounds Galați 2024 (ea este primul nume pe afișul oficial de prezentare).

Păi, în condițiile astea, poate că ar fi trebuit invitate și C.C. Catch, Sandra sau chiar Mirabela Dauer la festivalul rock de la Galați, că sigur făceau și ele niște piruete demne de o cauză mai bună.


Urmărește faramogul.ro și pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să ne ajuți să continuăm, ne poți face o donație dând click și AICI. Sau poți da click mai jos, spre contul de Patreon al ALTERNATIVA – Jurnalism Fără Mogul. Mulțumim!

E suficient un click ca să-i ajuți pe Fărămoguli!
Become a patron at Patreon!

2 commentsOn Delia, care cântă maneaua aia penibilă cu Oțelul, este cap de afiș la festivalul rock din Galați 2024, organizat și din bani publici. Păi, ce treabă să aibă Delia cu rockul?!

  • Mai sunt cateva zile pana la festival si marii nostrii organizatori inca nu stiu cine o sa cante in fiecare zi. Vor sa cumparam bilete si eventual sa aflam atunci, pe loc, cine canta.

  • Ultimul festival rock cu „miez” a fost cel din 2018, in opinia mea. De atunci, am dat-o in puchenisme, in muzica de aia de trotineta, iar nu de motocicleta. Asa ca sa zici azi DANUBE ROCK … e ca si cum ai zice ca negrii sunt albi, daca imi dati voie.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu