Sluțirea străzii Domnească continuă „în forță” după modelul implementat deja la Trei Star și pe Aleea de la P-uri. Mult beton, fântâni arteziene inutile, bănci fără spătar și trotuare înguste. Primarul Pucheanu a fost de acord cu lucrările care vor transforma str. Domnească într-un loc respingător și plin de kitsch-uri

In Actual, Blocuitorii, Local

Administrația Pucheanu, condusă de un sfertodoct crescut de un milițian, continuă să ciopârțească Galațiul, în numele modernizării. Ce modernizare să facă, băi, unul ca Pucheanu, care s-a înconjurat de lingăi, de sclavi care îl aplaudă non-stop (inclusiv din presa locală)?

Așa-zisa modernizare a străzii Domnească (segmentul cuprins între Biserica Greacă și fostul restaurant Miorița) nu este altceva decât o sluțire, o bătaie de joc la adresa contribuabililor.

Str. Domnească, așa „prăfuită” cum era, ar fi trebuit să fie transformată într-o zonă cu potențial, conectată la tendințele anilor 2025-2030, plăcută ochiului și cu magnet la cetățeni.

Când colo, ce să vezi?

Str. Domnească va „beneficia” de aceleași fântâni arteziene inutile pe care le întâlnim acum la Trei Star sau pe Aleea de la P-uri (vezi mizeria aia botezată „Pișatul boului”), de multe betoane și de bănci fără spătar, de zici că stai cu fundul pe bordură și produci în jurul tău tone de coji de semințe de floare…

Prea puțin ne pasă nouă de arhitecții „loviți de geniu” care au venit cu acest proiect pentru str. Domnească din Galați.

Pe noi ne interesează de ce administrația Pucheanu a acceptat acest proiect de sluțire a străzii Domnească și nu le-a dat în cap cu proiectul „marilor” arhitecți?

Adică tu, municipalitate, ai ajuns să accepți orice gunoi pe post pe operă de artă?

Administrația Pucheanu a dat „ok” acestui proiect de sluțire a străzii Domnească și va plăti până la ultimul leu lucrările executate, deși ar fi avut la îndemână posibilitatea să refuze lucrarea propusă de proiectant.

Dar nu, primarul Pucheanu a fost de acord cu sluțirea, ba s-a și angajat că va plăti întreaga porcărie care se va realiza pe str. Domnească.

Problema este că orice primar ar veni după Pucheanu, răul deja făcut va rămâne mulți ani de-acum încolo.

Este extrem de greu să îndrepți ce a stricat altul înaintea ta.

Primarul Ionuț Pucheanu strică, nu construiește, oricâți bani publici ar da presei din Galați ca să îi laude „realizările”, dovadă lucrările prost executate pe care el le-a inaugurat la Spicu, Pasajul Dunărea, Trei Star, Potcoava de Aur… și mai dați și d-voastră exemple, căci cu siguranță v-ați lovit de ele în Galați.

Este incredibil cât de jos a putut să ajungă Galațiul!


Fără Mogul are nevoie de sprijinul vostru. Donați o sumă de bani (în lei) în contul de mai jos al Asociației ALO și susțineți publicația faramogul.ro

RO 62 BREL 0002 0014 6866 0100


Indivizi agramați, politruci și incompetenți ca directorul Picu Roman, de la Cantina Socială, au ajuns să fie adulați pe Facebook pentru că gustă fasole cu cârnați și zic… hmmm!, ce bună e.

Și mai sunt și alții, o să ne facem timp în săptămânile următoare să vi-i prezentăm pe toți.

Strada Domnească, un simbol al Galațiului, merita un upgrade elegant, o aducere în realitatea anilor 2030.

Dar când vezi cum a acceptat primarul Ionuț Pucheanu modernizarea străzii Domnească, serios că îți vine să îl întrebi pe acest fiu de milițian și văr primar cu fosta șefă a DNA Galați, Mihaela Leu (fostă Pucheanu), dacă nu cumva el chiar urăște Galațiul, din moment ce tot insistă să îl distrugă la orice pas.

Sursa foto: Facebook/Ionuț Pucheanu


Urmărește faramogul.ro și pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să ne ajuți să continuăm, ne poți face o donație dând click și AICI. Sau poți da click mai jos, spre contul de Patreon al ALTERNATIVA – Jurnalism Fără Mogul. Mulțumim!

E suficient un click ca să-i ajuți pe Fărămoguli!
Become a patron at Patreon!

One commentOn Sluțirea străzii Domnească continuă „în forță” după modelul implementat deja la Trei Star și pe Aleea de la P-uri. Mult beton, fântâni arteziene inutile, bănci fără spătar și trotuare înguste. Primarul Pucheanu a fost de acord cu lucrările care vor transforma str. Domnească într-un loc respingător și plin de kitsch-uri

  • Cindva, Galati era „orasul teilor”. De la Pucheanu incoace, Galati e „orasul betoanelor”. Oare betoanele ce parfum au?

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu