Directorul Poliției Locale Galați, „motociclistul” Marius Dobrea a fost „bătrân și stresat”, la numai 51 de ani, ca să mai muncească în continuare în MAI. Așa că s-a pensionat special, la numai 51 de ani. Dar după pensionare a devenit brusc „bun de muncă” pentru funcția de director al Poliției Locale Galați acolo unde cumulează pensia specială de 10.000 de lei cu salariul de director de 9.000 de lei net/lună. Marius Dobrea este finul primarului Pucheanu

In Actual, ImpoziTaxe, Local

Da, oameni buni, există dreptate socială în România! Unii ies la pensie specială (de serviciu, cum îi spun ei), la 50-51 de ani, și apoi stau în cârca contribuabililor până la 85-90 de ani, depinde câte zile are fiecare, să le dea Dumnezeu sănătate, iar nouă putere de muncă să le putem plăti pensiile speciale 🙂 Cazul actualului director al Poliției Locale Galați, Marius Dobrea, este elocvent în acest sens.

Marius Dobrea (foto sus) este finul primarului Galațiului, Ionuț Pucheanu, și s-a pensionat, în 2021, din MAI, din Poliția (națională) Galați, pentru că, vezi-Doamne, era „bătrân și stresat” după atâția ani de muncă.

Asta e, legile prost făcute în țara asta i-au permis lui Marius Dobrea acest lucru.

Așadar, Marius Dobrea nu mai era „bun de muncă” și trebuia să iasă la pensie, asta înțelegem noi, nu-i așa?

Păi și dacă nu mai era bun de muncă, atunci cum de Marius Dobrea a devenit apoi director al Poliției Locale Galați, în februarie 2022, adică s-a reapucat de muncă?

Cum vine treaba asta: Marius Dobrea a fost „expirat” pentru Poliția Galați, dar după numai câteva luni – ce să vezi? – a fost bun de director general la Poliția Locală Galați, plătit tot din bani publici, de data asta strict din banii gălățenilor, pentru că, instituțional, Poliția Locală Galați se află sub directa subordonarea a primarului Galațiului, Ionuț Pucheanu.

Înseamnă că ne-am tâmpit cu toții dacă acceptăm o astfel de anomalie a sistemului susținut din bani publici.

Un om (încă) bun de muncă se pensionează la numai 51 de ani, pentru că nu mai poate munci „bietul de el” din cauza faptului că e „bătrân și stresat”, după care, hop!, e bun de muncă tot la stat, ca director al Poliției Locale Galați, acolo unde e plin de foști polițiști ieșiți la pensie la 50 de ani.

Angajarea lui Marius Dobrea în funcția de director al Poliției Locale Galați nu e întâmplătoare, nu a venit așa, de nicăieri.


Fără Mogul are nevoie de sprijinul vostru. Donați o sumă de bani (în lei) în contul de mai jos al Asociației ALO și susțineți publicația faramogul.ro

RO 62 BREL 0002 0014 6866 0100


Marius Dobrea este finul primarului Galațiului, Ionuț Pucheanu, cel care l-a cununat la nunta de argint.

Dobrea are o pensie de 10.000 de lei net/lună + salariul de director de 9.000 de lei net/lună.

În total, 19.000 de lei pe/lună în contul „bătrânului și stresatului” Marius Antonel Dobrea, care s-a pensionat din Poliția Galați, la numai 51 de ani.

Și atât de bătrân și stresat este directorul Poliției Locale Marius Dobrea încât își permite hobby-uri costisitoare.

Marius Dobrea umblă prin țară cu motociclete scumpe, face chermeze la Versus Pub din Galați „cu ocazia deschiderii sezonului moto”, își spune „President Tony”, ce să mai vorbim… omu’ e șmecher rău.

Dar e șmecher pe bani publici, așa cum sunt mulți alții în Galațiul ăsta tot mai sărac, prăfuit și părăsit de tineri.

Sursa foto: Facebook/Versus Pub/Iulia Kelt


Urmărește faramogul.ro și pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să ne ajuți să continuăm, ne poți face o donație dând click și AICI. Sau poți da click mai jos, spre contul de Patreon al ALTERNATIVA – Jurnalism Fără Mogul. Mulțumim!

E suficient un click ca să-i ajuți pe Fărămoguli!
Become a patron at Patreon!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu