Directorul Poliției Locale Galați, Marius Dobrea, alias „President Tony”, e șmecher mare pe bani publici. Este motociclist pasionat, deține pensie specială de 10.000 de lei + salariu de director de 9.000 de lei net/lună. Și mai zic unii că nu se trăiește bine în Galați. Se trăiește, numai că trebuie să fii orientat, să devii finul lui Pucheanu, să intri în PSD, să devii „pupin…”

In Actual, ClientiCaptivi, Local, Siguranță, Sistemul

Directorul Poliției Locale Galați, Marius Dobrea, are hobby-uri costisitoare, dar își permite. Păi, când cumulezi pensia specială de 10.000 de lei net/lună, de la MAI, cu salariul de director de 9.000 de lei net lunar, e normal să îți poți permite multe lucruri interzise „săracilor” din taxele și impozitele cărora îți încasezi salariul. Îți cumperi motociclete scumpe, te plimbi prin țară… după care vii la nașul tău de cununie de argint, primarul Ionuț Pucheanu (PSD), și soliciți să îți dea gratis un sediu pentru asociația ta plină de polițiști ieșiți la pensie la 50-51 de ani. Nu-i așa că e minunat Galațiul?

Nu ne intersează în mod deosebit hobby-urile directorului Poliției Locale Galați, Marius Dobrea (foto în stânga).

Este treaba lui dacă îi place să se dea cu motocicleta, cu trotineta, cu sania vara… puțin ne pasă.

Dar ne interesează de unde ai bani tu, director al Poliției Locale Galați și pensionar special din MAI, la 51 de ani, ca să îți permiți astfel de hobby-uri costisitoare.

Candidatul cununat de primarul Pucheanu la „nunta de argint” a câștigat concursul pentru postul de director general al Poliției Locale Galați

Îți cumperi motociclete care nu sunt tocmai ieftine, ocupi trotuarele pe Faleza Galați, te duci prin țară pe la tot felul de întâlniri cu motocicliști, faci concerte la Galați, la Versus Pub… adică o duci bine.

Păi și când tu ai bani de atâtea lucruri, ai tupeul să vii cu ONG-ul tău, IPA Galați, să soliciți sediu gratis de la Primăria Galați? – vezi articolul mai jos.

O asociație privată a polițiștilor (IPA Galați), condusă de finul primarului Pucheanu, Marius Dobrea, va primi sediu gratis de la Primăria Galați

Dar chiar nu îți este rușine obrazului?

Directorul Poliției Locale Galați, Marius Dobrea, umblă prin țară, se învârt alea două roți de zici că sunt mânate de vânt.

Dobrea este un membru important în Riders of IPA Galați și poartă o vestă pe care scrie „President Tony Galați”.

De unde vine acest „Tony” scris pe vesta din piele a lui Marius Dobrea?


Fără Mogul are nevoie de sprijinul vostru. Donați o sumă de bani (în lei) în contul de mai jos al Asociației ALO și susțineți publicația faramogul.ro

RO 62 BREL 0002 0014 6866 0100


În buletin el se numește Marius Antonel Dobrea, așa că a făcut un „Tony” (cu y) din românescul Antonel.

Așadar, el nu mai este banalul Marius Dobrea din Galați, ci „President Tony”, de mai ai un pic și zici că ar vrea să i se pună și covorul roșu când se dă jos de pe motocicletă 🙂

Mori de râs cu astfel de atârnători la banul public care au confiscat Galațiul și care au pensii speciale + salariu de la stat, plus alte beneficii.

Directorul Poliției Locale Galați, Marius Dobrea, adică „President Tony”, este finul primarului Ionuț Pucheanu (PSD), cel care l-a cununat la nunta de argint, așa că avem rugămintea să observați cum se împletesc armonios interesele și relațiile în administrația publică locală din Galați.

Sursa foto: Facebook/Riders of IPA LE MC Romania – Chapter Constanta


Urmărește faramogul.ro și pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să ne ajuți să continuăm, ne poți face o donație dând click și AICI. Sau poți da click mai jos, spre contul de Patreon al ALTERNATIVA – Jurnalism Fără Mogul. Mulțumim!

E suficient un click ca să-i ajuți pe Fărămoguli!
Become a patron at Patreon!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu