Dan Neicu de la PNL Galați, el este omul de afaceri care a împrejmuit ilegal terenul de pe Faleza Dunării. Neicu este protejat și de PSD Galați, de primarul Pucheanu și este cunoscut ca fiind „regele păcănelelor” din Galați cu o firmă, Neidan SRL, care a raportat un profit net de 14.064.014 de lei (2,8 milioane de euro) numai în anul 2023

In Actual, ClientiCaptivi, Local

Am aflat, pe surse, cine a împrejmuit domeniul public de pe Faleza Dunării din Galați și s-a făcut proprietar peste noapte pe acel teren care conține și o sculptură, un monument de artă. Persoana care a făcut acest lucru se numește Dan Neicu (foto), este un apropiat al președintelui PNL Galați, George Stângă, și e supranumit „regele păcănelelor” din Galați. Firma lui Neicu, SC Neidan SRL Galați, a avut un profit record de 14.064.014 de lei, în anul 2023, de pe urma acestui viciu al românilor.

L-am sunat pe Dan Neicu, i-am lăsat și un mesaj pe WhatsApp, dar dumealui nu a dorit să ne transmită un punct de vedere în legătură cu faptul că a îngrădit/împrejmuit o parte din malul Falezei Dunării, acolo unde și-a proptit un ponton.

Nu-i problemă, noi nu suntem supărați.

Supărate ar trebui să fie autoritățile locale din Galați, care au văzut din presă că un spațiu public de pe Faleza Galați a fost „arestat” de un șmecher, îngrădit cu brăduți, de zici că l-a moștenit de la maică-sa.

Tupeul aceastor indivizi nu mai are limite.

Gălățeanul Dan Neicu, fost sclav politic al infractorului Dan Voiculescu și boss la păcănele & ruletă, a ajuns mare membru în PNL Galați

După ce că au luat Galațiul pe persoană fizică și fac ce vor cu el, ăștia s-au împroprietărit și pe faleză.

În curând o să ne dea afară din oraș, o să avem nevoie de viză ca să intrăm în Galați, aici unde ne-am născut și am crescut.

Dan Neicu, un afacerist care s-a îmbogățit pe spatele dependenților de jocuri de noroc, un fel de „rege al păcănelelor”, este individul care a împrejmuit terenul de pe Faleza Galați, de zici că l-ar fi primit moșternire de la părinții lui.

Dan Neicu este un apropriat al președintelui PNL Galați, George Stângă, care l-a tot cărat după el în ultimul an de zile peste tot, din comuna Cuca până la statuia lui Al.I. Cuza, când au fost evenimentele de pe 24 ianuarie cu Mica Unire.

Acest Dan Neicu se pare că este noul sponsor al PNL Galați, de fapt al lui George Stângă și țintește un loc eligibil pe listele parlamentare ale PNL Galați la alegerile din decembrie 2024.

Să fie sănătoși cu toții, important ar fi ca ei să lucreze în beneficiul gălățenilor, nu pentru propriul interes.

Firma lui Dan Neicu, Neidan SRL Galați, a raportat în anul 2023 un profit net de 14.064.014 de lei (2,8 milioane de euro).

Vă dați seama cam cât exploatează acest individ Dan Neicu o slăbiciune, un viciu al gălățenilor?

Și apoi același Dan Neicu vine pe Faleza Galați și pune un gard pe domeniul public, pe un teren care nu îi aparține.

El e șmecher, ce știți voi?


Fără Mogul are nevoie de sprijinul vostru. Donați o sumă de bani (în lei) în contul de mai jos al Asociației ALO și susțineți publicația faramogul.ro

RO 62 BREL 0002 0014 6866 0100


Iar Primăria Galați, administratorul malului Dunării Galați, nu are nimic de spus.

De când Pucheanu a câștigat un nou mandat de primar al Galațiului, cu 65%, vă dați seama că el nu dă socoteală nimănui. Aroganța lui este supremă.

Dacă afaceristul Dan Neicu și-a permis să facă o astfel de aroganță, o asemenea mizerie la adresa gălățenilor, și nu l-a sancționat nimeni, nici Poliția Locală, în 24 de ore de când am scris noi, dar și alte ziare, înseamnă că Galațiul este un oraș pierdut. Mort.


Urmărește faramogul.ro și pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să ne ajuți să continuăm, ne poți face o donație dând click și AICI. Sau poți da click mai jos, spre contul de Patreon al ALTERNATIVA – Jurnalism Fără Mogul. Mulțumim!

E suficient un click ca să-i ajuți pe Fărămoguli!
Become a patron at Patreon!

2 commentsOn Dan Neicu de la PNL Galați, el este omul de afaceri care a împrejmuit ilegal terenul de pe Faleza Dunării. Neicu este protejat și de PSD Galați, de primarul Pucheanu și este cunoscut ca fiind „regele păcănelelor” din Galați cu o firmă, Neidan SRL, care a raportat un profit net de 14.064.014 de lei (2,8 milioane de euro) numai în anul 2023

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu