Faleza Galați a devenit teren privat! Niște șmecheri cu un restaurant de tip manea, mama kitsch-ului, au împrejmuit malul care este domeniu public de parcă ar fi terenul lor. Autoritățile din Galați dorm în papuci sau sunt corupte

In Actual, ClientiCaptivi, Local

Faleza Galați nu mai aparține de mult gălățenilor, iar acest lucru este confirmat încă o dată de tupeul unui afacerist local care și-a permis să pună stăpânire pe domeniul public, de parcă ar avea acte pe el. De parcă i l-ar fi lăsat cineva moștenire.

O parte din malul de pe pe Faleza Dunării a fost împrejmuit cu un gard, în dreptul unui restaurant de tip manea, mama kitsch-ului, unde se vând mici, cartofi prăjiți și alte rahaturi la tigaie.

Nu o să dăm numele restaurantului plutitor, dar credem că îl știți cu toții… vă dați voi seama din poza de mai sus.

Astfel de amplasamente (pontoane) mizerabile ar trebui să dispară de pe faleză, dar cine să ia o astfel de decizie când aceste „gunoaie” plutitoare sunt puternic conectate la mediul politic și au proptele până sus, la indivizii care conduc Galațiul?

Administrația Pucheanu este impotentă, nimeni din zona PSD nu are interes să facă ordine pe malul falezei, așa că nu e de mirare că apar astfel de situații ilegale, zici că suntem în vestul sălbatic.

Cum să împrejmuiești un mal de pe Faleza Galați, în anul 2024?


Fără Mogul are nevoie de sprijinul vostru. Donați o sumă de bani (în lei) în contul de mai jos al Asociației ALO și susțineți publicația faramogul.ro

RO 62 BREL 0002 0014 6866 0100


Ai acte de proprietate pe el, ți l-a lăsat maică-ta moștenire, cum să faci treaba asta și autoritățile (poliția locală, poliția națională, jandarmii) să te lase în pace, să nu te rupă cu amenzile?

Gălățenii au pozat și semnalat pe Facebook această situație aberantă, dar cine să îi bage în seamă?

Poza de mai sus am luat-o de pe grupul Sesizări (Primăria Galați) și aparține d-nei Ani Codreanu.

Vă dați seama în ce hal a ajuns Galațiul dacă niște indivizi își permit să „aresteze” malul Falezei Dunării, să îl transforme în proprietate personală și nimeni să nu îi sancționeze?

Sursa foto: Facebook/Sesizări (Primăria Galați)/Ani Codreanu


Urmărește faramogul.ro și pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să ne ajuți să continuăm, ne poți face o donație dând click și AICI. Sau poți da click mai jos, spre contul de Patreon al ALTERNATIVA – Jurnalism Fără Mogul. Mulțumim!

E suficient un click ca să-i ajuți pe Fărămoguli!
Become a patron at Patreon!

7 commentsOn Faleza Galați a devenit teren privat! Niște șmecheri cu un restaurant de tip manea, mama kitsch-ului, au împrejmuit malul care este domeniu public de parcă ar fi terenul lor. Autoritățile din Galați dorm în papuci sau sunt corupte

  • Si ziceti ca Pucheanu nu e un manelist sadea?

  • Nu numai acolo sunt proprietari și fostul local valurile Dunării este deținut de un om politic care pur și simplu își bate joc de împrejurimile localului având în jur de 10 câini care îi plimbă fără a avea pungi de strâns deșeurile.Am chemat de 2 ori poliția locală dar nu s-a întâmplat nimic,omul se crede stăpânul falezei!

    • Bine va fac, i-ati votat cu 65%? Atunci ciocu mic, sa va fure si zaharul din ceai daca sunteti prosti.

  • Autoritățile gălățene nu dorm. Cine a dat aprobările pentru asa ceva a luat șpagă la greu , somnul cel de veci. Pentru care noi plătim. îl face politia, procuratura ,DNA.TOTI SUNT COMPLICI CU INFRACTORII. DE VINA SINTEM NOI , CEI CONSTIINCIOSI CA II PLATM.

  • costel fotea si ionut pucheanu cei mai smecheri! ionut pucheanu nu mi-e drag deloc! zambeste printre dinti sau masele ca george stanga! l-am vazut eu! venise si el cu familia lui la un meci al echipei otelul galati! si desi nu baga bani multi! era vesel nevoie mare! asta-i ionut pucheanu domne! ce sa mai! nu am cuvinte!

  • iar ca o completare as zice spune ca nu ma da pe spate deloc! nu ma impresioneaza cu nimic! acest ionut pucheanu! un clovn un mascarici! singurul primar mai potrivit decat ionut pucheanu era doru castaian! dar nu are loc el de costel fotea si ionut pucheanu! nu are domne! ce sa ii faci! dar lasa ca acum a terminat pe locul 2 cu PACT! si o sa ma asigur ca la urmatoarele alegeri iese el! adica doru castaian! in astfel de vremuri triste ca acum! doru castaian era o binecuvantare! un binefacator! dar asta este nu ai cu cine! multi anul asta nici nu s-au dus la vot macar! ca nu au de ce! ca vor cica sa se faca auziti!

  • În același mod în care cele doua terase din Gradina Publica au înșirat mese fără număr pe spațiul verde, punând pietriș peste gazon,scoțând trandafirii….NU SE IA NICIO O MĂSURĂ…trăiască MAFIA PSD ista!!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu