Doctorița stomatolog ucisă în Brăila, Marina Gavril avea acest sediu impunător în Galați, în Mazepa 1. Nu se știe din ce bani l-a construit, se spune că în trecut l-ar fi țepuit pe un raket din Republica Moldova. Au trecut 4 zile de la crimă, iar polițiștii nu au nici măcar un suspect în acest caz

In Actual, Blocuitorii, Local

Au trecut deja 4 zile de când doctorița stomatolog Marina Gavril a fost ucisă cu lovituri de cuțit în cabinetul ei din Brăila, iar polițiștii nu au nici măcar un suspect. Poliția Brăila orbecăie și habar nu are cine a omorât-o pe doctorița de 41 de ani. Cazul are legătură și cu Galațiul pentru că, potrivit presei centrale, doctorița Marina Gavril, fostă Bozianu, deținea acea clădire impunătoare din Mazepa 1 (vezi foto), în stil Gaudi.

Evident, întrebarea nr. 1 este de unde a avut bani o doctoriță tânără ca Marina Gavril, că ea este proprietară în acte, să bage atâția bani (dacă i-a băgat ea, nu se știe exact) în această clinică stomatologică din Mazepa 1, care este construită într-un stil aparte și beneficiază de lux la interior, potrivit pozelor de pe site-ul cabinetului.

Unii au estimat această investiție la 3 milioane de euro, cu tot cu teren, cu dotări.

Sunt mulți bani.

Pe surse, am aflat că doctorița stomatolog Marina Gavril, care a fost ucisă marți, 16 iulie 2024, în cabinetul său din Brăila, a avut o relație cu un raket din Republica Moldova înainte să fie căsătorită cu actualul soț.

Fostul ei partener a căzut la pușcărie, iar ea ar fi rămas cu banii.

Apoi ar fi venit în România, unde s-a apucat „de construit” un viitor luminos, alături de noul ei partener, spun sursele noastre.

Potrivit ziarului Gândul, Marina Gavril era proprietara Centrului Stomatologic German Delphia, din Mazepa 1, Galați – vezi foto mai jos.

Sursa foto: Centrul Stomatologic German Delphia din Mazepa 1 Galați

Anul trecut, firma ei a avut o cifră de afaceri de peste 10.000 de lei și a înregistrat pierderi de 10.000 de lei, ceea ce a încadrat societatea în categoria celor cu risc comercial ridicat, mai spune cotidianul Gândul.

Ce sumă e asta? 10.000 de lei?!

Cum să ai ditamai sediul în Mazepa 1, care a costat milioane de euro, și tu să raportezi o cifră de afaceri de numai 10.000 de lei/an?

Înseamnă că nu ai avut decât 2-3 clienți tot anul, cărora le-ai pus cel mult o plombă.

Sau, cine știe?, poate că nu ai declarat banii la Fisc și făceai evaziune fiscală la greu.

Despre acest caz a scris și publicația Info Brăila, care a prezentat poze cu sediul din Mazepa 1 deținut în acte de doctorița Marina Gavril, Dumnezeu s-o ierte.

Grav este că Poliția Brăila nu a reușit nici până astăzi (sâmbătă), la 4 zile de la crimă, să contureze un cerc de suspecți, să își dea seama cine ar fi putut să o omoare pe doctoriția Marina Gavril.


Fără Mogul are nevoie de sprijinul vostru. Donați o sumă de bani (în lei) în contul de mai jos al Asociației ALO și susțineți publicația faramogul.ro

RO 62 BREL 0002 0014 6866 0100


Soțul ei are alibi – cică era la o terasă cu un prieten în momentul crimei -, în zonă nu sunt camere de luat vederi ca să se vadă cine a intrat/ieșit din cabinet, iar amprentele găsite la fața locului nu au dus la niciun rezultat, cel puțin până acum.

Se conturează cumva ipoteza că fostul partener al Marinei Gavril, cel pe care ea l-a lăsat fără bani în timp ce acesta era în pușcărie, s-a răzbunat acum pe ea?

Habar nu avem, noi nu suntem anchetatori.

Cert este că un criminal umblă liber, iar autoritățile nu dau de el de 4 zile încoace.

Și, cu cât trece timpul, polițiștilor le va fi tot mai greu să dea de urma criminalului doctoriței Gavril.

Dacă în primele 48-72 de ore polițiștii din Brăila nu au reușit să creioneze un cerc de suspecți, de-acum încolo le va fi și mai greu.

A mai fost o crimă în Brăila, în 1996, când tot o doctoriță (Negoiță) a fost ucisă, iar criminalul nu a fost prins nici în ziua de azi.


Urmărește faramogul.ro și pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să ne ajuți să continuăm, ne poți face o donație dând click și AICI. Sau poți da click mai jos, spre contul de Patreon al ALTERNATIVA – Jurnalism Fără Mogul. Mulțumim!

E suficient un click ca să-i ajuți pe Fărămoguli!
Become a patron at Patreon!

One commentOn Doctorița stomatolog ucisă în Brăila, Marina Gavril avea acest sediu impunător în Galați, în Mazepa 1. Nu se știe din ce bani l-a construit, se spune că în trecut l-ar fi țepuit pe un raket din Republica Moldova. Au trecut 4 zile de la crimă, iar polițiștii nu au nici măcar un suspect în acest caz

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu