Finul Marius Dobrea, șeful Poliției Locale Galați, și nașul lui, primarul Ionuț Pucheanu. Ce familie fericită! Pe bani publici. Voi, tot cu munca?

In Actual, ImpoziTaxe, Local

Băi, ce poză de familie! Mai că îți dau lacrimile. Marius Dobrea, directorul Poliției Locale Galați, care s-a pensionat special la 50 de ani din MAI, că nu mai era bun de muncă, dar apoi s-a angajat tot la stat, la Poliția Locală Galați, și nașul lui, primarul Ionuț Pucheanu. Nu-i așa că Galațiul e un oraș în creștere, care se dezvoltă pe principii sănătoase?

În stânga (în foto, cu ochelari de soare) este Marius Dobrea, directorul general al Poliției Locale Galați, o instituție care are 303 angajați.

Poliția Locală Galați este înțesată de pensionari din MAI (vom reveni asupra acestui subiect), oameni de 50-53 de ani, care au plecat din poliția națională, beneficiază de pensie specială (de serviciu, cum îi spun ei) și, pe lângă pensie, mai încasează un salariu de 8-9.000 de lei net/lună de la Poliția Locală Galați.

Păi dacă acești oameni pot munci la Poliția Locală Galați, de ce nu au mai fost buni de muncă și în MAI, la poliția națională?

Directorul Poliției Locale Galați, Marius Dobrea, este un astfel de pensionar special care a ieșit la pensie la 50 de ani din poliția națională, iar după 1 an de zile a devenit șeful Poliției Locale Galați.

Cum a fost posibil acest lucru?

Nașul lui Marius Dobrea (la nunta de argint) este chiar primarul Ionuț Pucheanu.


Fără Mogul are nevoie de sprijinul vostru. Donați o sumă de bani (în lei) în contul de mai jos al Asociației ALO și susțineți publicația faramogul.ro

RO 62 BREL 0002 0014 6866 0100


Poliția Locală Galați se află sub directa subordonare a primarului Galațiului (oricum s-ar numi el), așa că primarul în funcție (Pucheanu) poate face ordine oricând la Poliția Locală Galați.

Marius Dobrea, candidatul cununat de primarul Pucheanu la „nunta de argint” a câștigat concursul pentru postul de director general al Poliției Locale Galați

Iar primarul Pucheanu a făcut „ordine” la Poliția Locală Galați: l-a numit „prin concurs” director (cu un singur candidat) fix pe finul său, Marius Dobrea.

Iar efectele acestei legături de rudenie Dobrea-Pucheanu se văd: Poliția Locală Galația fost cotropită de pensionari din MAI, de oameni care plimbă 2-3 hârtii de colo-colo, în loc să fie prezenți prin cartiere.

Și pentru ca aroganța să fie supremă, directorul Poliției Locale Galați, finul Marius Dobrea, a venit la evenimentul din luna mai 2024 cu ochelari de soare, deși totul se întâmpla în interior, nu pe plajă.

Cine știe, poate că directorul pensionar Marius Dobrea venea după un șpriț prelungit cu motocicliștii lui de la IPA (vom reveni și asupra acestui subiect) și avea nevoie de „mască de protecție”, ca să nu i se vadă cearcănele.

Ăștia sunt oamenii care conduc Galațiul, cozile de topor care se pensionează din MAI (pentru că nu mai sunt buni de muncă) și apoi se angajează în Poliția Locală Galați, pe banii gălățenilor.

Sunt oameni pe care îi validează/numește primarul Pucheanu în administrația locală. Sunt oamenii lui, dar plătiți de gălățeni.

Sursa foto: Facebook/Ionuț Pucheanu


Urmărește faramogul.ro și pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să ne ajuți să continuăm, ne poți face o donație dând click și AICI. Sau poți da click mai jos, spre contul de Patreon al ALTERNATIVA – Jurnalism Fără Mogul. Mulțumim!

E suficient un click ca să-i ajuți pe Fărămoguli!
Become a patron at Patreon!

One commentOn Finul Marius Dobrea, șeful Poliției Locale Galați, și nașul lui, primarul Ionuț Pucheanu. Ce familie fericită! Pe bani publici. Voi, tot cu munca?

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu