Dovada că Apă Canal Galați este vaca de muls a PSD. Actualul director general Aurel Condurache a împărțit pliante cu PSD și s-a aflat pe lista propusă de primarul Pucheanu pentru CL Galați. Și fostul director al Apă Canal Galați, Gelu Stan, a fost consilier local PSD înainte să ajungă director al acestei societăți care a făcut ca Galațiul să aibă cel mai mare preț la apă + canalizare din țară

In Actual, ClientiCaptivi, Local

Apă Canal Galați este vaca de muls a PSD Galați. Apă Canal este o societate de tip monopol care ține cu Partidul (PSD) nu cu gălățenii, cu clienții de pe spatele cărora face profit imens. Dovada că Apă Canal Galați este o anexă a PSD Galați, a lui Dan Nica, Ionuț Pucheanu și Costel Fotea, poate fi ușor de găsit. Actualul director general al Apă Canal Galați, Aurel Condurache, nu numai că a fost pus de PSD-Pucheanu pe listele CL Galați, la alegerile locale din iunie 2024, ci a și împărțit pliante pentru PSD Galați, cu vesta PSD pe el.

PSD Galați a pus monopol pe Galați, în urmă cu 34 de ani, dar nu v-ați dat voi seama.

Asta e, ignoranța costă.

Iată că acum, după 34 de ani, Galațiul are cea mai scumpă apă din țară (17,66/mc apă + canalizare), iar gălățenii nu au încotro și plătesc.

Dar pentru ce plătesc gălățenii un preț atât de mare la apă + canalizare?

Nici ei nu știu.

Un posibil răspuns la această întrebare banală ar fi că Apă Canal Galați a fost tot timpul un instrument politic care a lucrat în interesul PSD Galați, unde angajările s-au făcut pe baza carnetului de partid (PSD).

Până și directorii acestei societăți (Apă Canal) care aparține CL Galați au ajuns să candideze pe listele PSD.

Ba să și să meargă să împartă pliante pentru PSD Galați.

Păi ce treabă să aibă un director al unui operator regional de apă potabilă și canalizare (Apă Canal Galați) cu politica, cu listele de partid?

Spuneți și voi: cu ce ocazie s-a aflat directorul general de la Apă Canal Galați, Aurel Condurache, pe listele PSD Galați la alegerile locale din 9 iunie 2024 (e drept, mai la coadă, pe o poziție neeligibilă)?

Cu ce ocazie și-a pus directorul Apă Canal Galați, Aurel Condurache, vesta roșie PSD pe el și a făcut campanie acestui partid?

Păi Aurel Condurache este plătit de PSD Galați sau de gălățeni, de oamenii care își achită facturile la apă + canalizare?

Răspunsul e simplu: „ei” sunt o familie. Un fel de familie mafiotă care îi calcă pe gât pe gălățeni.

Iar actualul director al Apă Canal Galați, Aurel Condurache, în afară de faptul că s-a aflat pe lista PSD Galați propusă de Ionuț Pucheanu pentru CL Galați, a și făcut campanie electorală, cu vesta roșie pe el, pentru PSD Galați.

Directorul Apă Canal Galați, Aurel Condurache a împărțit pliante electorale cu vesta PSD pe el, ceea ce înseamnă că a fost un vajnic sclav de partid care a muncit în interesul PSD, în campania electorală din iunie 2024 (vezi foto mai jos).

Da, dar PSD Galați îi asigură lui Aurel Condurache un salariu de 32.019 lei net/lunar, în calitate de director general al Apă Canal Galați, iar soția lui Condurache, șefă la Apă Canal Galați, câștigă și ea 8.745 de lei net/lunar – click mai jos pe articolul din Fără Mogul.

Salariul directorului Apă Canal Galați, Aurel Condurache, este sfidător: 384.239 de lei net anual, adică 32.019 de lei net/lună. Asta în condițiile în care Galațiul are cea mai scumpă apă din țară: 17,66 lei/mc pentru apă + canalizare. În plus, soția directorului Condurache este șefă de departament la Apă Canal Galați cu un salariu de 8.745 de lei net/lună

Nu știm cu câți bani rămâne în mână Condurache, căci PSD e un partid flămând care are nevoie de bani ca să își satisfacă clientela și să își facă propagandă prin publicații obscure/neasumate, să îi prostească în continuare pe gălățeni, dar credem că o nu duce rău deloc directorul Condurache.

Ideea este că Apă Canal Galați este anexa PSD Galați, vaca de muls a PSD Galați.


Fără Mogul are nevoie de sprijinul vostru. Donați o sumă de bani (în lei) în contul de mai jos al Asociației ALO și susțineți publicația faramogul.ro

RO 62 BREL 0002 0014 6866 0100


Mai mult, și fostul director al Apă Canal Galați, Gelu Stan, a fost consilier local PSD Galați, până în anul 2009, înainte să ajungă director al acestei societăți de tip monopol, care uneori livrează noroi în loc de apă potabilă.

Gelu Stan, un pensionar care ar avea din ce trăi încă 50 de ani de-acum încolo numai din pensia lui de 13.573 de lei net lunar.

Pe lângă pensia asta Gelu Stan mai încasează și 18.564 de lei net/lunar de la Apă Canal Galați, ca membru în CA la Apă Canal, după cum am scris aici în Alternativa – Jurnalism fără mogul, unde trebuie să ridice mâna de 1-2 ori pe lună ca să aprobe ce au propus alții.

Așadar, tot ce mișcă în Apă Canal Galați este legat de PSD Galați.

Directorul general Aurel Condurache, a cărui soție este șefă și ea în cadrul Apă Canal, a împărțit pliante pentru PSD Galați, ba a și fost inclus de primarul Pucheanu pentru lista lui de consilieri locali, la alegerile din 9 iunie 2024.


Urmărește faramogul.ro și pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să ne ajuți să continuăm, ne poți face o donație dând click și AICI. Sau poți da click mai jos, spre contul de Patreon al ALTERNATIVA – Jurnalism Fără Mogul. Mulțumim!

E suficient un click ca să-i ajuți pe Fărămoguli!
Become a patron at Patreon!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu